fbpx

Hytter og Venorgamme

Reis tilbake til 50 tallet, og få følelsen av å leve i en litt annen tid. Du bor enkelt, men  trivelig på Tamsøya. Det er ikke strøm og innlagt vann, så her fyrer man med ved og tar oppvasken for hånd. På Tamsøya kan du velge mellom å bo i husene på Innerenden helt sør på øya der kaia og mesteparten av bebyggelsen står, eller i våre to sjarmerende hytter i Kobbevika og Hellemolla. I tillegg kan du bo i  Venorgamme på sørsiden av øya. Selv om du lever i pakt med naturen, er teltgammene godt utstyrt med alt man trenger for å ha det komfortabelt.

Last ned PDF-fil for praktisk opplegg og pris

Overnatting fra 1410KR
RIBtur 16200KR

 

 

Annlihytta

Hytta har 4 like rom, med plass til 3 stk på hvert av dem. Alle rommene har hems, nystrøket sengetøy, broderte duker,  lyse matter og utstyr for  matlaging.

fellesgangen i Annelihytta

Stor og sjarmerende  fellesgang i Annelihytta, med god plass til oppbevaring av utstyr.

Venorgamme

Venorgammen er godt utstyrt og står på en solid treplanting med utemøbler og bålpanne.

Storgården

Huset har totalt 12 sengeplasser og passer godt til både grupper og enkeltpersoner. 1. etasje har et stort gammeldags kjøkken og stort soverom med 4 sengeplasser. Loftet har 3 koselige rom og felles kjøkkenavdeling.

Hytta i Hellemolla

Solnedgangen i Hellemolla må oppleves!

Utsikt mot lille Tamsøya, Repvåghalvøya og Magerøya.

I Hellemolla bor du i en trivelig hytte med storslagen utsikt. Det er sengeplasser til to, men dette kan utvides til fire etter behov.

Kobbevika

Kobbevika har en unik beliggenhet med utsikt mot Barentshavet og Sværholthalvøya. Her får man den rette ødemarksfølelsen.

Hytta i Kobbevika

Bildet er tatt fra kjøkkenbordet i hytta. Med denne utsikten får man med seg det meste som skjer av Fugle og dyreliv både på sjøen og i fjæra.

Bloksberg i Kokkervika på Sørenden

Trivelig hytte ca. 500 m fra kaia. Usjenert beliggenhet med fantastisk utsikt over Porsangerfjorden. Hytta har egen terrasse med utemøbler.

Passer for 2-5  (6) personer sammen minimum 2 netter.

Høstfarger og bær

Legg gjerne overnattingsturen til september. Er du riktig heldig så finner du flere bærsorter på samme dag,

test1

Utedoen

På Tamsøya er det utedo som gjelder! Selv om ikke alle roper «jippi» til utedo, er det faktisk mange som syntes dette er sjarmerende. Som en av våre gjester skrev i omtalen på vår facebookside : «Den som aldri har sittet på utedassen med åpen dør og hørt stillheten på Store Tamsøy har gått glipp av noe»

Uteplassen

Felles uteplass for våre gjester, med tilgang til bålpanne og grillutstyr.

Ønsker du mer detaljert informasjon?

Last ned PDF

    Bookingskjema