fbpx

Hytter og Venorgamme

Reis tilbake til 50 tallet, og få følelsen av å leve i en litt annen tid. Du bor enkelt, men  trivelig på Tamsøya. Det er ikke strøm og innlagt vann, så her fyrer man med ved og tar oppvasken for hånd. På Tamsøya kan du velge mellom å bo i husene på Innerenden helt sør på øya der kaia og mesteparten av bebyggelsen står, eller i våre to sjarmerende hytter i Kobbevika og Hellemolla. I tillegg har vi to nye Venorgammer, der den ene  står på Nordsiden og den andre på Innerenden. Selv om du lever i pakt med naturen, er teltgammene godt utstyrt med alt man trenger for å ha det komfortabelt.

Last ned PDF-fil nederst på denne siden for praktisk opplegg og pris.

Annelihytta og Mathildehytta

Hyttene har tilsammen 8 rom med hems, der hver av rommene har plass til 4 personer.

Storgården

Fra «vestrommet» i Storgåden med utsikt mot kaia og de andre husene. Det er 4 sengeplasser på dette rommet, men det er totalt plass til 12 personer fordelt på 2 etasjer.

Kjøkkenkroken på loftet

På loftet er det totalt 8 sengeplasser fordelt på 3 rom. I fellesgangen er det dobbelt sett med kokekar og husgeråd for gjestene våre.

Hytta i Hellemolla

Solnedgangen i Hellemolla må oppleves!

Utsikt mot lille Tamsøya, Repvåghalvøya og Magerøya.

I Hellemolla bor du i en trivelig hytte med storslagen utsikt. Det er sengeplasser til to, men dette kan utvides til fire etter behov.

Kobbevika

Kobbevika har en unik beliggenhet med utsikt mot Barentshavet og Sværholthalvøya. Her får man den rette ødemarksfølelsen.

Hytta i Kobbevika

Bildet er tatt fra kjøkkenbordet i hytta. Med denne utsikten får man med seg det meste som skjer av Fugle og dyreliv både på sjøen og i fjæra.

Høstfarger og bær

Legg gjerne overnattingsturen til september. Er du riktig heldig så finner du flere bærsorter på samme dag,

Øksa

Øksa er et av de viktigste redskapene på Tamsøya.
Det er noe eget med å hogge ved i Kobbevika. Her ute får du den ekte ødemarks følelsen og kombinert med uslåelig utsikt, så har Kobbevika det lille ekstra.

Frokost i den gamle Bærsjåen

Det er mulighet for å bestille frokost med hjembakt grovbrød.

test1

Utedoen

På Tamsøya er det utedo som gjelder! Selv om ikke alle roper «jippi» til utedo, er det faktisk mange som syntes dette er sjarmerende. Som en av våre gjester skrev i omtalen på vår facebookside : «Den som aldri har sittet på utedassen med åpen dør og hørt stillheten på Store Tamsøy har gått glipp av noe»

Uteplassen

Felles uteplass for våre gjester, med tilgang til bålpanne og grillutstyr.

Ønsker du mer detaljert informasjon?

Last ned PDF

    Bookingskjema