fbpx

Hytter og Venorgamme

Reis tilbake til 50 tallet, og få følelsen av å leve i en litt annen tid. Du bor enkelt, men  trivelig på Tamsøya. Det er ikke strøm og innlagt vann, så her fyrer man med ved og tar oppvasken for hånd. På Tamsøya kan du velge mellom å bo i husene på Innerenden helt sør på øya der kaia og mesteparten av bebyggelsen står, eller i våre to sjarmerende hytter i Kobbevika og Hellemolla. I tillegg har vi to nye Venorgammer, der den ene  står på Nordsiden og den andre på Innerenden. Selv om du lever i pakt med naturen, er teltgammene godt utstyrt med alt man trenger for å ha det komfortabelt.

Last ned PDF-fil nederst på denne siden for praktisk opplegg og pris.

Annelihytta og Mathildehytta

Hyttene har tilsammen 8 rom med hems, der hver av rommene har plass til 4 personer.

Storgården

Fra «vestrommet» i Storgåden med utsikt mot kaia og de andre husene. Det er 4 sengeplasser på dette rommet, men det er totalt plass til 12 personer fordelt på 2 etasjer.

Kjøkkenkroken på loftet

På loftet er det totalt 8 sengeplasser fordelt på 3 rom. I fellesgangen er det dobbelt sett med kokekar og husgeråd for gjestene våre.

Hytta i Hellemolla

Hytta ligger flott til blant berg og klippeformasjonen

Utsikt mot lille Tamsøya, Repvåghalvøya og Magerøya.

I Hellemolla bor du i en trivelig hytte med storslagen utsikt. Det er sengeplasser til to, men dette kan utvides til fire etter behov.

Hellemolla i høstdrakt

Høstfargene i Hellemolla må oppleves!

Hytta i Kobbevika

Hytta ligger på nordenden av øya og er omkranset av frodig landskap og flotte svaberg. Utsikten mot Sværholthalvøya, Magerøya og Nordishavet er uslåelig.

I pakt med naturen.

Hytta i Kobbevika har ekstra store vinduer, og våre gjester kan ikke få fullrost nok den storslagne utsikten til naturen rundt. Hytta har plass til 4, og er utstyrt med det mest nødvendige for trivelige dager ved sjøen. En av våre gjester beskriver det på denne måten: En herlig hytte med sjel. Flott sitteplass ute, og inne er det panoramautsikt til livet i fjæra.(Irene)

Øksa

Øksa er et av de viktigste redskapene på Tamsøya.
Det er noe eget med å hogge ved i Kobbevika. Her ute får du den ekte ødemarks følelsen og kombinert med uslåelig utsikt, så har Kobbevika det lille ekstra.

Frokost i den gamle Bærsjåen

Det er mulighet for å bestille frokost med hjembakt grovbrød.

test1

Utedoen

På Tamsøya er det utedo som gjelder! Selv om ikke alle roper «jippi» til utedo, er det faktisk mange som syntes dette er sjarmerende. Som en av våre gjester skrev i omtalen på vår facebookside : «Den som aldri har sittet på utedassen med åpen dør og hørt stillheten på Store Tamsøy har gått glipp av noe»

Uteplassen

Felles uteplass for våre gjester, med tilgang til bålpanne og grillutstyr.

Ønsker du mer detaljert informasjon?

Last ned PDF

Bookingskjema